The Binge Travelers
Over ons

Over ons

Over ons


Hoi daar! Wij zijn Jennifer & Jeroen, een Belgisch reiskoppel uit Borgloon, Limburg. En zoals jullie al kunnen raden: we zijn gepassioneerd door uitstapjes en reizen! Door de week werken we als copywriter & marketeer, in het weekend doen we niets liever dan leuke uitstapjes maken.

The Binge Travelers collage

Zoals we reeds zeiden: WE LOVE TO TRAVEL! 🙂 Maar met 20 vakantiedagen per jaar is het vaak strak puzzelen om zo veel mogelijk reizen te kunnen maken.

[pullquote align=center]We proberen dan ook om zoveel mogelijk op die korte tijd te zien en te ontdekken of zoals wij het noemen … ‘binge traveling’.[/pullquote]

We krijgen vaak van vrienden, collega’s en familie te horen dat we zo toffe foto’s posten. En bijna altijd gaat dat gepaard met de vraag: “Waar was dat?” of “We gaan binnenkort ook naar …, hebben jullie nog goeie tips?” Zo begon het in ons te broeien om onze foto’s, video’s en verhaal te gaan bundelen op een eigen kanaal. Na onze reis naar Mexico in 2018 hebben we onze Instagramaccount aangemaakt. Een half jaar later volgde deze blog.

Met The Binge Travelers proberen we een bestemming op een belevenisvolle manier over te brengen op jullie, onze lezers. Onze reisverslagen en tips gaan enkel over onze eigen ervaringen. We wisselen graag af tussen zowel dichtbij bestemmingen als verre reizen. Maar wat is nu juist dichtbij en verder weg vanuit België? We hanteren een simpele regel: alles binnen 3u. rijden is “dichtbij”, de rest is “verder weg”.

De meeste voldoening halen we als reiskoppel uit de vele berichtjes van onze volgers en lezers die ons sturen dat ze hun volgende trip geboekt hebben a.d.h.v. onze foto’s en verhalen. We hopen dat jullie heel wat inspiratie opdoen. Laat ons zeker iets weten wanneer jullie een van onze plekken bezoeken door ons te taggen op Instagram met @the.binge.travelers

Veel reisplezier!
Jennifer & Jeroen